Over ons

10 jaar geleden zijn we begonnen met slechts één persoon. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een team met ervaren medewerkers.

Als MS Bouw & Schoonmaak is het onze prioriteit om betrouwbare en vakbekwame medewerkers te leveren voor uw schoonmaak en constructie.

Voor uw schoonmaak begrijpen wij dat ervaring en kwaliteit voorop staan ​​binnen uw bedrijf, aangezien een opgeruimde werkplek bijdraagt ​​aan een hoge/sterke productiviteit en uiteraard een prettige werksfeer.

Wij nemen u dit graag uit handen door uw dagelijkse en/of periodieke schoonmaak op professionele wijze uit te voeren.

-Voor de bouw hebben we gekwalificeerde werknemers voor uw behoeften, of het nu gaat om een ​​klein huis of een bouwplaats.

Onze eigen medewerkers zijn 7 dagen per week in te huren en flexibel inzetbaar. Wij kunnen in elke regio personeel leveren.

Bent u benieuwd naar onze aanpak van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

image

Uitmuntendheid in arbeidskrachten voorzien

Visie

Met ervaren professionals ondersteunen wij u bij het uitvoeren van succesvolle projecten.

Wij streven ernaar om met wederzijdse en gezonde communicatie problemen ter plaatse te identificeren en de klanttevredenheid te waarborgen door complete oplossingen aan te bieden.

Wij minimaliseren potentiële problemen met onze continue controlemechanismen en heldere communicatie.