Vacatures

M.S. Bouw & Schoonmaak is een toonaangevend bouw- en schoonmaakbedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en hoogwaardige resultaten.

Wij streven naar professionele excellentie in elk project dat we aannemen. Als groeiend bedrijf zijn we constant op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Bekijk dan onze (openstaande) vacatures.

  • Bouwvakkers: Als bouwvakker bij M.S. Bouw & Schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden, zoals metselen, timmerwerk, schilderen en algemene onderhoudstaken. We zoeken naar kandidaten met een sterke werkethiek, technische vaardigheden en de bereidheid om in een team te werken.
  • Schoonmakers: Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van verschillende bouwlocaties en kantoren. Je zult ervoor zorgen dat de werkplekken schoon, netjes en veilig zijn. We zoeken naar enthousiaste individuen die oog hebben voor detail en zelfstandig kunnen werken.

Ben je op zoek naar werk waar je jezelf kan ontwikkelen?
Solliciteer dan hieronder gelijk voor één van onze (openstaande) vacatures!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Je dient akkoord te gaan met ons Privacy Beleid, zodat wij je persoonlijke gegevens mogen verwerken voor het afhandelen van je sollicitatie.